Gick från botten i Norrköping till botten i Linköping:  "Arg"Gick från botten i Norrköping till botten i Linköping:  "Arg"
Fjolårstrean illa ute efter ny förlust: "Nu måste vi vinna nästa match"

LFC-tränaren är inte orolig för jobbet – efter nya tårarnaLFC-tränaren är inte orolig för jobbet – efter nya tårarna
Tv-inslag: Roldan efter tredje raka LFC-förlusten
9 maj 2024 16:51
Fotboll

Målet, missen och chocken – med våra betyg efter nya LFC-smällen

Målet, missen och chocken – med våra betyg efter nya LFC-smällenMålet, missen och chocken – med våra betyg efter nya LFC-smällen
Fjolårstrean kvar i bottenträsketVarför så sena förändringar?Våra bonusfrågor
9 maj 2024 16:22
Fotboll

Poäng för Grebo - steg åt rätt håll mot Jönköping BK

Poäng för Grebo - steg åt rätt håll mot Jönköping BKPoäng för Grebo - steg åt rätt håll mot Jönköping BK

Linköping föll mot Västerås trots ledning

Linköping föll mot Västerås trots ledningLinköping föll mot Västerås trots ledning
9 maj 2024 14:50
Fotboll

Ny smäll och tredje raka förlusten för LFC

Ny smäll och tredje raka förlusten för LFCNy smäll och tredje raka förlusten för LFC
Har ännu inte vunnit efter fem allsvenska matcherSå rapporterade vi från matchen
9 maj 2024 08:30
Fotboll

Linköpingstalangens EM-drömmar krossade – inför storpubliken

Linköpingstalangens EM-drömmar krossade – inför storpublikenLinköpingstalangens EM-drömmar krossade – inför storpubliken
PublikrekordLagkaptenen: "Fruktansvärt"
9 maj 2024 07:00
Fotboll

Ödesmatch för LFC? – Bergsten: ”Närmar sig en smärtgräns”

Ödesmatch för LFC? – Bergsten: ”Närmar sig en smärtgräns”Ödesmatch för LFC? – Bergsten: ”Närmar sig en smärtgräns”
LFC-anfallaren: "Vittsjö blir en bra match"
9 maj 2024 13:50
Fotboll

Maif mötte Skövde borta – se matchen igen här

Maif mötte Skövde borta – se matchen igen härMaif mötte Skövde borta – se matchen igen här
8 maj 2024 21:48
Fotboll

Storseger för Sleipner - 5-0 mot Kenty B

Storseger för Sleipner - 5-0 mot Kenty BStorseger för Sleipner - 5-0 mot Kenty B

Alice Nilsson poängräddare för LiU - i 87:e minuten mot Boren

Alice Nilsson poängräddare för LiU - i 87:e minuten mot BorenAlice Nilsson poängräddare för LiU - i 87:e minuten mot Boren

Isabell Jaggi gjorde två mål när Tinnis vann

Isabell Jaggi gjorde två mål när Tinnis vannIsabell Jaggi gjorde två mål när Tinnis vann
8 maj 2024 20:57