LHC knyter näven efter förlusten senast

Trots den tunga förlusten var det inga sura miner på fredagens LHC-träning. Dock fanns inte Jimmy Andersson med sedan smällen mot Brynäs och ska undersökas ytterligare.

Hampus Larsson.

Hampus Larsson.

Foto: Rebecca Candevi

Ishockey2019-11-29 13:35

Trots de tre tunga förlusterna i rad och en sista som sved lite mer var det ändå en fartfylld och glädjefylld träning i Saab arena. 

– Vi har gått igenom lite klipp och lagt den matchen bakom oss. Nu har vi haft en bra träning här och blickar framåt. Det är historia nu, säger LHC-backen Hampus Larsson. 

Hur var bussresan hem på torsdagskvällen? 

– Det är alltid en bussresa. Det var mörkt ute och man hade förlorat så det var inte så livat där inte. Men det handlar bara om att samla ny kraft och fokusera på vad som kommer härnäst, säger Larsson och fortsätter: 

– Vi kom inte upp i den standarden vi vill ha och är absolut inte nöjda med vår insats över 60 minuter. Vi måste komma samman här och peppa varandra och hitta ett vinnande koncept. 

Med match redan på lördag mot Luleå är det bara för laget att knyta näven.

– Det handlar om att varje moment måste vara 100 procent tävling hela tiden. Då skapar man bra förutsättningar för att vinna hockeymatcher. 

På fredagsträningen saknades Jimmy Andersson som utgick under matchen mot Brynäs. Av tv-bilderna att döma är det axeln eller armen som fick sig en smäll. 

– Han har ont i överkroppen och det är från dag till dag. Mer får du inte av mig, säger LHC:s assisterande tränare Daniel Eriksson.

 Så ni vet inte om han blir borta en längre tid? 

 – Han kommer undersökas mer i dag (fredag). Han var med på mötet i morse men sedan har han träffat läkarteamet efter det, säger Eriksson. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!