Hon avslöjar otrogna män: "Äcklad och förbannad"

Att anlita kvinnor på sociala medier för att ta reda på om ens man är otrogen har blivit populärt. Sussie Lindahl älskar spänningen i att såga otrogna snubbar. "Ett stort förtroende", säger hon.

Sussie Lindahl har avslöjat flera otrogna män. Hon kan tänka sig att bli anlitad som "detektiv" igen av främmande kvinnor.

Sussie Lindahl har avslöjat flera otrogna män. Hon kan tänka sig att bli anlitad som "detektiv" igen av främmande kvinnor.

Foto: Privat

Norrköping2024-03-02 20:15

Sussie Lindahl, 49, har ett helt vanligt liv på utsidan. Hon är förlovad och jobbar som handledare på ett rekryteringsföretag i Lidköping. Men i perioder har hon levt ett dubbelliv som en sorts privatdetektiv – och avslöjat otrogna män.

– Det är ett perfekt jobb. Jag är bra på att locka fram saker och få kontakt med människor. Jag är verkligen så lojal. Är man otrogen så vill man förmodligen dölja det, och då kan jag vara skadeglad över att jag lyckats avslöja det, säger Sussie Lindahl. 

undefined
Sussie Lindahl har varit ihop med sin kille i två år. Hon har själv inte haft tillitsproblem utan litar på honom fullt ut.

Kvinnor som hjälper andra kvinnor att avslöja om deras män är otrogna har blivit populärt. Flera kallar sig själva för detektiver och tar även betalt för att hjälpa kvinnor som inte litar på sina män. Tjänsten efterfrågas ofta öppet i olika forum på nätet, framförallt på Facebook och Tiktok. Kvinnorna som tar sig an uppdragen ser det som ett kreativt onlinejobb och vissa tar förskottsbetalning. 

"Detektiverna" låtsas vara någon annan och skriver något flörtigt till männen på sociala medier, till exempel att han är snygg. Om männen då är flörtiga tillbaka eller visar direkta tecken på att vilja vara otrogna så skärmdumpar kvinnorna chattarna och visar dem för männens partner. 

Det finns även de som går på iscensatta dejter med männen eller går fram till dem på exempelvis krogen, om de bor i samma stad. Vi har även varit i kontakt med kvinnor som jobbar online som detektiver men vill vara anonyma. En av dem får 500 kronor per uppdrag. 

undefined
Sussie bokade en fikadejt med mannen hon träffat på utestället. Men istället för "Carina" dök hans flickvän upp – och hon var inte glad.

Sussie Lindahl, som tidigare har bott i Norrköping, gör jobbet helt gratis. 

Hon berättar om en kollega på sitt gamla jobb som anlitade henne. Kollegan hade en pojkvän sedan flera år tillbaka och var orolig för att han var otrogen. När han var full på ett uteställe gick Sussie fram till honom.

–Jag låtsades vara en Carina och sa: "Kommer du inte ihåg mig?".

Sussie bokade en fikadejt med mannen och gav kollegan alla uppgifter om tid och plats för mötet. Mannen dök upp enligt överenskommelsen, men istället för "Carina" möttes han av sin flickvän – som var rasande.

– Hon gjorde slut med honom på plats och var jätteglad över att jag hade gjort som jag hade gjort. Det kändes jättebra och var ett stort förtroende. Det är bara att göra det.

Ett annat tillfälle som Sussie Lindahl kommer ihåg var när hon dejtade en man som hon träffade via en app.

– Jag inledde en KK-relation med honom. Sen fick jag veta att han var gift. Då ringde jag upp hans fru och sa att han hade varit otrogen med mig.

undefined
Otrogna män får se upp. Kvinnor hjälper nu varandra att avslöja otrogna partners. Vissa mot betalning, andra helt gratis.

Just nu har Sussie inga pågående fall, men hon skulle ställa upp igen om någon kvinna hörde av sig. Hon går igång på spänningen och dramat.

– Jag vill veta vad som händer och hur mannen hanterar det och vilka reaktioner man får. Jag hade velat att någon hade gjort det för mig om jag hade behövt det, säger Sussie Lindahl.

Vad tycker du om att kvinnor anlitar främmande kvinnor på det här sättet?

– Det är jättebra. Det är okända kvinnor som mannen inte känner till eller kan relatera till på något sätt, och han kan inte känna igen rösterna. Jag tycker illa om otrogna män och blir så jäkla äcklad och förbannad på dem.

Har du reflekterat över att du lägger dig i andras relationer?

– Nej, jag hade velat veta och jag tänker att andra vill veta. Jag tycker väldigt synd om kvinnorna, säger Sussie Lindahl.

undefined
Sussie Lindahl har avslöjat flera otrogna män. Hon kan tänka sig att bli anlitad som "detektiv" igen av främmande kvinnor.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!