Och jag som äntligen trodde att mina sociala medier skulle få återgå till kattmemes istället för uppmaningar om vad man bör eller inte bör rösta på. Men nej, nu äts mina flöden upp av rop om röstfusk, råd kring vem som bör göra vad och konspirationsteorier i oändlighet. Nej. Jag orkar inte mer demokrati just nu. Framförallt orkar jag inte med folk. Och just därför kommer här några anledningar till varför du bör rösta på mig, Ida Larsson, som diktator om fyra år.

Jag lovar fantastisk svensk sommar och snöfyllda vintrar – men med 25 grader året runt. Hur kul är det egentligen med lager-på-lager-tills-det-inte-finns-fler-lager-att-ta-på? Tillhör du den skara människor som tycker att sommarens värme enbart är pest och pina så kan du dock lugna dig. Vi kommer nämligen att acklimatisera oss och tycka att 25 grader är helt rimligt. Det är nämligen det som ordet betyder. A-cklimatisera = att ställa in klimatet till nivå A vilket givetvis är alla årstider men med lagom shortstemperatur. (Hur detta mer specifikt ska gå till är ännu lite oklart men hur svårt kan det vara?)

Datorkunskap X införs. Det betyder att du slipper hålla andan varje gång du får en notis om att moster Lena kommenterat något på Facebook. Lektion ett behandlar att man inte startar bråk med en kollega genom en statusuppdatering samt att man bör hålla sig borta från att kommentera ”VA FIIIIN DU Ä I DEN TRÖJAN!!!” när valfri kändis lägger ut ett peppinlägg om hur oviktig utsidan är på Instagram. En veckas läger för alla över 55 år är obligatoriskt.

Gratis trallpunk till alla. Arg, glad, ledsen, kär eller bara sugen på lite skratt. Den svenska trallpunken finns där för att fylla alla behov en människa kan ha och släpper på de djupaste spänningarna.

Kan man som argsint gängmedlem verkligen skjuta ihjäl rivalen när personen ifråga hoppar jämfota runt parkbänken och vrålar ho-ho-ho-ho-ho-ho-hockeyfrilla? Vi lyssnar på De Lyckliga Kompisarna för att bli lyckliga kompisar, logik i ett nötskal.

Att vara pretentiös kommer att likställas med ett ofredande. Det är slut på att låtsas gilla någon mossig roman av någon ännu mossigare gubbe bara för att någon medelålders man börjat prata ”kultur” med dig på jobbet.

Det kommer även att bli dryga böter för den som yttrar något om att en viss artist skulle vara finare än någon annan. För vet ni vad, när ni dramatiskt ojade er över att Aretha Franklin dött så satt jag där och var förvånad eftersom jag trodde att hon varit död i åtminstone 30 år. Men jag är värdig att älska musik ändå. Så det så.

Rösta på Ida Larsson i september 2022 – för att diktatur just nu känns som den smidigaste vägen att gå.